Ευχαριστούμε για την υποστήριξη !!

          Το "ευχαριστώ" είναι λίγο σε αυτούς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν έμπρακτα και με ενθουσιασμό. Κάθε προσφορά προς το σχολείο μας είναι πολύτιμη και μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια να φέρουμε εις πέρας το όραμα ενός δυναμικού σύγχρονου σχολείου και εσείς όλοι είστε συνοδοιπόροι στο όραμά μας. Κάθε προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα τη μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς το σχολείο μας.

           Η άμεση ανταπόκρισή σας , η στήριξη και η ευγενική χορηγία συνέβαλαν καθοριστικά τόσο στην ανανέωση της κτιριακής υποδομής όσο και στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του σχολείου, συμβάλλοντας θετικά στο πολύτιμο έργο των εκπαιδευτικών για την εκπαίδευση των μαθητών.

           Αναμφισβήτητα αναδείχθηκε έμπρακτα η έννοια της προσφοράς και της κοινωνικής ευαισθησίας φίλων, γνωστών, πρώην μαθητών του ΓΕΛ Βασιλικού και του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας, νυν μαθητών του σχολείου μας, γονέων, επαγγελματιών-επιχειρηματιών, συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων που στέκονται αρωγοί στα όνειρά μας και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Είμαστε ανοιχτοί σε χορηγίες που θα βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και τα παιδιά μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο και δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χορηγίες σας.

            Λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχολικού έτους ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές και το Διδακτικό προσωπικό του ΓΕΛ Βασιλικού νιώθουμε την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε θερμά όχι μόνο όλους τους χορηγούς αλλά και όσους μας ενθάρρυναν με τον καλό τους λόγο.


                                                         ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!!


 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ