ΑΝΈΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΆΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΏΝ!!

 Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκε το ΓΕΛ Βασιλικού τη σημαντική διάκριση της μαθήτριας Κάλφα Μαρίας την Τρίτη 12/3/2024. Η μαθήτρια με την κατάληψη της τρίτης θέσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Γυναικείας Πάλης στην κατηγορία των 76 κιλών που διεξήχθησαν στη Λάρισα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ στις 11/3/2024. 

Επειδή οι νίκες και οι επιτυχίες χρειάζονται κόπο και αγώνες, και όλα αυτά προϋποθέτουν ιδανικό προγραμματισμό και προετοιμασία, ας γίνει η επιτυχία της Μαρίας Κάλφα παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε παιδί, προκειμένου να ζήσει ανάλογες στιγμές στη ζωή του σε κάθε τομέα της επιλογής του.

Ο Δ/ντής κος Γιακουμίδης Κωνσταντίνος και το διδακτικό προσωπικό του ΓΕΛ Βασιλικού στηρίζοντας τους /τις μαθητές/-τριες του σχολείου και στις εξωσχολικές χρήσιμες και εποικοδομητικές δραστηριότητές τους, συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια της Β Λυκείου Κάλφα Μαρία για τη μεγάλη της επιτυχία και τη διάκρισή της αυτή, της εύχεται ανάλογη συνέχεια τόσο στην αθλητική της σταδιοδρομία όσο και στη μαθητική της εξέλιξη και παράλληλα συγχαίρει τους γονείς της που τη στηρίζουν στο απαιτητικό της πρόγραμμα.

Μπράβο Μαρία!! Πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο.