ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!

Η Ηλεκτρονική Πύλη του ΓΕΛ Βασιλικού αποτελεί ένα πρωτοποριακό βήμα για την επικοινωνία του με τους γονείς αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι η σημαντική ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία με οποιονδήποτε άλλο έχει τον ίδιο σκοπό με μας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η παρούσα πύλη, θα ήταν δύσκολο να κατασκευαστεί χωρίς την αμέριστη οικονομική αλλά και ηθική συμπαράσταση της κας Ελένης Βαβουλιώτη, την οποία και θερμά ευχαριστούμε πολύ, ευχόμενοι ταυτόχρονα να βρει και άλλους μιμητές από την περιοχή της πόλης μας, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας.

Ο επισκέπτης μπορεί να δει την ιστορία του σχολείου, τα κτίρια, υλικό από τις εργασίες των μαθητών και τις  εκδηλώσεις μας καθώς επίσης και τις  συνεργασίες μας με άλλα σχολεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο μαθητής, με το δικό του προσωπικό κωδικό, μπορεί να έχει πρόσβαση στις ανακοινώσεις του σχολείου, στο ημερολόγιο των εργασιών, να ενημερώνεται για την βαθμολογία και τις απουσίες του  καθώς επίσης να εισέρχεται  σε επιλεγμένο μαθησιακό υλικό ανά μάθημα. Οι τελειόφοιτοι αλλά και οι απόφοιτοι θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται για οτιδήποτε σχετικό με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ανακοινώσεις του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, να ενημερώνονται έγκαιρα για συναντήσεις με καθηγητές αλλά και με τον διευθυντή του σχολείου, καθώς επίσης με τον προσωπικό του κωδικό ο καθένας να συνδέεται και να ενημερώνεται για την πρόοδο, τις απουσίες, τις επιβραβεύσεις ή και τις ποινές του μαθητή που κηδεμονεί.

Ο καθηγητής μπορεί να δίνει στους μαθητές του το υλικό, αφού κάθε ειδικότητα έχει τη δική της σελίδα και πρόσβαση στις ανακοινώσεις που τον αφορούν.

Καλή περιήγηση....